Tjänster

Golvslipning

Oberoende vilket slags trägolv ni har, kan vi slipa det. En golvslipning ger er ett trägolv som ser nästan ut som när ni köpte det. Smuts och repor avlägsnas. Efter det ytbehandlar vi det för utseendets och hållbarhetens skull. Ett trägolv som slipats lyfter hela rummet och höjer dessutom värdet på er bostad. Vi har moderna golvslipmaskiner med sug för minskat dammutsläpp. Därför behöver dammallergiker inte oroa sig över sin golvslipning.

Ytbehandling

Efter golvslipningen ytbehandlar vi trägolvet antingen med Lack, Olja eller Hårdvax. Du väljer material men beroende på träslag och användning rekommenderar vi material. Ett trägolv i kök riskerar mer spill än i vardagsrum. Lack på ett trägolv gör det mer tåligt för vätska och Olja visar träslagets ådringar bäst. Hårdvax ger en slät yta med lång hållbarhet. Har du en trappa i trä? Vi lutar av och slipar trappor, trösklar och lister och oljar eller lackar dem.

Nytt trägolv

Dags att lägga ett helt nytt trägolv? Då kan du välja trägolv i parkett eller i tiljor. Ett trägolv är det mest klassiska golv som ni kan lägga. En parkett ger ett vackert mönster, medan ett trägolv i tiljor ger ett mer robust intryck. Du kan välja bredd, träslag och ytbehandling beroende på rummets storlek och er inredningsstil.

Golvvärme

Önskar ni golvvärme till era trägolv? Då behöver de läggas av en professionell golvläggare. Det som gäller när man installerar ett golvvärmesystem är att välja ett trägolv som inte är för tjockt. Och det är också viktigt att välja ett system som inte gör så att träet slår sig av för hg värme. Fråga oss om vilka värmesystem som passar bäst till trägolv! 

 

Vi är er golvslipare i Vasastan och slipar med kunskap, kvalitet och kostnadseffektivitet.